Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σχετικά με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα 247home.gr δημιουργήθηκε με στόχο την κάλυψη των δικών σας αναγκών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον ο καταναλωτής θα πρέπει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, και η δική του ικανοποίηση θα πρέπει να αποτελεί για όλες τις επιχειρήσεις τον νούμερο ένα στόχο.

Οι τομείς δραστηριοποίησης του 247home.gr, αφορούν σε μιας ευρείας κλίμακας εξοπλισμό μιας κατοικίας καθώς και στο κομμάτι Smartphone και κινητών τηλεφώνων. Ενδεικτικά, μέσα στις σελίδες μας μπορείτε να περιηγηθείτε σε ένα περιβάλλον πλούσιο σε οικιακό εξοπλισμό, επίπλωση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές, αξεσουάρ και ανταλλακτικά κινητής, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, και πολλά άλλα.

Με τη συνεχή έρευνα του έμπειρου και ικανού προσωπικού μας και με τη συνεργασία μας κυρίως με Έλληνες βιοτέχνες και κατασκευαστές, στοχεύουμε στην όσο το δυνατόν καλύτερη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή.

Έχοντας λοιπόν ως εγγύηση αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε  στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, ελπίζοντας να καταφέρουμε να καλύψουμε τις δικές σας ανάγκες κάνοντας πάντα…

Ότι καλύτερο για εσάς…