Τηλεφωνικές παραγγελίες, εξυπηρέτηση & υποστήριξη:

Τηλ.:2810 262 042
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή
10:00-13:30  &  15:00-19:00

Στρώμα Kriti Strom 120x200 Calm (AirFoam Latex - Memory)

Κατασκευαστής: Achaia Strom
Κωδικός Προϊόντος:Calm120
Διαθεσιμότητα:
Παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση, σε 1-3 ημέρες

Βάρος προϊόντος: 17.0000KG
219,00 €
+ -

Πληροφορίες

1) Ύφασμα Πλεκτό ALOE VERA Zersey .
Ελαστικό υποαλλεργικό ύφασμα ALOE VERA Zersey κατασκευασμένο από ελαστικές Polyester- spantex ίνες , και είναι απαραίτητο στο καπιτονέ του στρώματος , με επεξεργασία ALOE VERA .
2) Βάτα POLYCOTTON 200gr απο πρωτογενείς μικροίνες .
Υποαλλεργικό προϊόν , φιλικό για το δέρμα κατασκευασμένο από βαμβακερές και πολυεστερικές ίνες , απαραίτητο στο καπιτονέ του στρώματος .
3) AIRFOAM με πυρήνα 17εκ.
Υποαλλεργικό μέτριας σκληρότητας κυψελωτό αφρώδες υψηλής πυκνότητας 17 εκ. που δίνει τη αίσθηση  ορθοπεδικού στρώματος .
4) LATEX 2 εκ.
Φυσικό αφρώδες υψηλής πυκνότητας και περιεκτικότητας σε LATEX με φυτικές ίνες . Είναι φυσικό υποαλλεργικό προϊόν χωρίς να έχει υποστεί επεξεργασία για αυτό . Είναι εξαιρετικά ανατομικό και έχει ιδιαίτερη ελαστικότητα . Παίρνει το σχήμα του σώματος και είναι extra μαλακό .
Εξαιρετικής αντοχής που συμβάλλει στη διατήρηση της ομοιομορφίας του στρώματος .
5) MEMORY 2 εκ
Μαλακό βισκοελαστικό αφρώδες υψηλής πυκνότητας που παίρνει το σχήμα του σώματος αλλά αντιδρά πιο άμεσα σε σχέση με τα αλλα MEMORY , υποαλλεργικό .
Ύψος Στρώματος  24cm  (+/-1 λόγο της φύσης των υλικών )
Το στρώμα λόγο των εξελιγμένων υλικών μπορεί να χαρακτηριστεί ως Σκληρό - Ορθοπεδικό  από τη μια μεριά και Ανατομικό από τη άλλη . 
 
ΤΕΧΝIΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
*Βάτα 200gr. ανά τετρ/κο μέτρο. Υλικό από πρωτογενείς μικροίνες , μεγάλης ελαστικότητας, το  οποίο χαρακτηρίζεται για την ανθεκτικότητα και την ευκαμψία του.
Είναι υγιεινό και απόλυτα ανατομικό. Λόγω  του σωστού αερισμού του δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων.
*AIR FOAM, 17cm. υλικό υψηλής αντοχής και ποιότητας, με εξαιρετική πυκνότητα. Προσφέρει  με την ανθεκτικότητα του καλύτερη στήριξη.
*LATEX  στην μία όψη - φυσικό υλικό προερχόμενο από την επεξεργασία του εκχυλίσματος του καουτσουκόδενδρου. Έχει την  ιδιότητα  να αγκαλιάζει τέλεια το σώμα. Λόγω των
κυψελών που έχει, επιτρέπει τον αερισμό του εσωτερικού του στρώματος. Το latex είναι εκ φύσεως υλικό υποαλλεργικό, αντιμικροβιακό και αντιβακτηριακό και προσφέρει απόλυτη ευεξία και χαλάρωση. Το φυσικό latex αναπνέει και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μετακινεί την υγρασία του σώματος και  να κρατάει τον άνθρωπο ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.
*MEMORY FOAM  στην ίδια όψη-το υλικό αυτό αντιδρά ανάλογα με την πίεση που δέχεται από το σώμα κατά την διάρκεια του ύπνου και προσαρμόζεται ανάλογα, αγκαλιάζοντας όλες τις καμπύλες του σώματος, αναγνωρίζοντας το σχήμα του, χωρίς να δημιουργεί  σημεία πίεσης. Έχει σαν αποτέλεσμα την καλή κυκλοφορία του αίματος.
 Τα στρώματα που στα υλικά τους περιλαμβάνουν  visvoelastic-memory αφρό 
Θεωρούνται ως τα πλέον ανατομικά.
*Εξωτερικό ύφασμα ΠΛΕΚΤΟ ALOE VERA. Η ειδική επεξεργασία των υφασμάτων με aloe vera τα ενυδατώνει δίνοντας τους  πιο μαλακή υφή, με αποτέλεσμα την υπέροχη αίσθηση απαλότητας κατά την διάρκεια του ύπνου.
 *Τύπος στρώματος δύο όψεων:
 α) ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ μέτριας σκληρότητας στην πρώτη όψη.
 β) ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ   μαλακό στην δεύτερη όψη.
Ύψος στρώματος 24cm (+/-1cm.) .
ΕΓΓΥΗΣΗ 3 ΕΤΗ 
Το προϊόν είναι Ελληνικής Κατασκευής 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Προσαρμόστε τα αποτελέσματα σας

Κατηγορία
Εκκαθάριση Όλων