ΤΡΟΠΟΙ / ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής:
-με σταθερό κατώτατο κόστος 3€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 2 κιλά
-με σταθερό κατώτατο κόστος 3,80€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 3 κιλά
-με σταθερό κατώτατο κόστος 4,60€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 4 κιλά
-με σταθερό κατώτατο κόστος 5,40€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 5 κιλά
-με σταθερό κατώτατο κόστος 6,20€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 6 κιλά
-με σταθερό κατώτατο κόστος 7€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 7 κιλά
-με σταθερό κατώτατο κόστος 7,80€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 8 κιλά
-με σταθερό κατώτατο κόστος 8,60€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 9 κιλά
-με σταθερό κατώτατο κόστος 9,40€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας έως 10 κιλά

*το παραπάνω ενδέχεται να τροποποιείται.
ΠΡΟΣΟΧΗ οι παραγγελίες που αποστέλλονται σε Δυσπρόσιτες Περιοχές (ΔΠ) παραδίδονται κανονικά, αλλά  μπορεί να καθυστερήσουν μία (1) ή δύο (2) ημέρες επιπλέον.

**Τα προϊόντα που είναι μεγαλύτερου όγκου και δε μπορούν να παραδωθούν με courier, παραδίδονται με μεταφορική εταιρία. Οι χρεώσεις των μεταφορικών που αναφέρονται στο site ισχύουν για παράδοση στις πρωτεύουσες των νομών της Ελλάδος. Σε διαφορετική περίπτωση η χρέωση γίνεται σε συνενόηση με τον πελάτη και εξαρτάται από τη χρέωση της εκάστοτε μεταφορικής και την απόσταση που έχει το σημείο παράδοσης από την πωτεύουσα του νομού.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο.Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα επικοινωνούμε μαζί σας για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Οι παραγγελίες εντός Αττικής και Κρήτης αποστέλλονται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier & Speedex και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier & Speedex και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας, εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ» εάν είστε απλός επισκέπτης, από το link στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας στο κουμπί “Κατάσταση Παραγγελίας”. Επίσης για να δείτε που βρίσκεται το δέμα σας, με το tracking number που σας έχουμε αποστείλει, εάν μεταβείτε στο link της courier που σας έχουμε στείλει μπορείτε να γράψετε το tracking number και να μάθετε που ακριβώς βρίσκεται το δέμα σας